Disse ting kan du renovere på badeværelset

26 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis dit badeværelse godt kunne trænge til et nyt look, så kan du blandt andet vælge at få det renoveret. Det kan også være, at der er dele af dit badeværelse, du ikke bryder dig så meget om, og derfor gerne vil have dem renoveret. Det kan også være, at du måske gerne vil lave lidt om, men mangler inspiration til mulige løsninger. Vi har lavet en liste med tre ting, du blandt andet kan få renoveret på dit badeværelse. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

image

Væggene

Hvis dine badeværelses vægge er triste og kedelige at kigge på, så kan du gøre noget ved dette. Alt efter, hvilket look du ønsker på dit badeværelse, så kan du sådan set få lavet væggene efter eget ønske. Du kan vælge i mellem fliser og sten med lige det udseende du kunne tænke dig til badeværelset. Hvis du ønsker et mere sammenhængende look, så kan du eventuelt lave et en tegning af dit badeværelse med de ønskede farve vægge, og lege med farver og udtryk, så det kommer til at passe til lige din smag. 

Badekaret

Hvis dit badekar er gammelt og slidt, eller du blot ønsker at lege lidt med farvevalget, så er der også rig mulighed for dette. Hvis badekaret er gammelt, og trænger til reparation, så findes der håndværkere derude, der med glæde vil hjælpe dig med det. Du kan også få spraymalet dit badekar. Sørg dog for, at få dette gjort af en professionel, da du dermed opnår det bedste resultat. 

På nettet kan du søge efter spraymaling badekar, og se hvilke håndværkere, der holder til nær dig. 

Skabe

Dine skabe kan også renoveres, hvis det er hvad du ønsker. På nettet kan du også se, hvilke muligheder der er for det. Du kan vælge blot at få skiftet lågerne, eller skabene i sin helhed. 

More articles