Nu har du muligheden for at få rettet op på dine skæve tænder, eller hvis du er træt af de store mellemrum mellem tænderne. Det kan for mange være svært at finde smilet frem i offentligheden, når man samtidig er utilfreds med ens tænder. Det har oftest en del at sige, fordi tænderne er noget de fleste lægger mærke til, når man taler. 

Som ung eller voksen kan det være en stor udfordring at vælge en tandregulering på traditionel vis. Det kræver at man har en synlig bøjle eller skinner på tænderne. Man skal typisk have det på i længere tid, og det stiller blandt andet også krav til, hvad du må spise. Derfor er der mange der ikke vælger denne løsning.

Der er nu kommet en smartere og mere diskret løsning på markedet, som rigtig mange allerede benytter sig af. Her kan du blandt andet vælge invisalign bøjlen, som er en gennemsigtig bøjle.

Hvorfor skal du vælge invisalign bøjlen?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge invisalign bøjlen. Først og fremmest er det en bøjle, som du kan have på diskret i og med at den er gennemsigtig. Her vil tandlægen design og tilpasse den, så den passer til dine tænder og mund. På denne måde vil du næsten heller ikke selv tænke over, at du har den på. 

Med denne løsning, kan du også tage den af og på som du har lyst. Det vil sige, at du kan spise lige det du har lyst til, når du har bøjlen af. Der er dog et krav om, at du skal have den på i minimum 22 timer i døgnet for at få den bedste effekt.

Hvem kan hjælpe med at lave en invisalign bøjle?

Hvis du ønsker denne form for tandregulering, hvor du igen kan få fine og naturlige tænder, kan du med fordel kontakte You Smile I Smile som er specialiseret i dette.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *