Når et nærtstående menneske går bort, vil sorgen ramme hårdt nærmest uanset hvad. Det kan godt være, at du mener dig godt forberedt på, at denne dag ville oprinde. Måske var din afdøde pårørende meget gammel eller syg, og måske mener du at du havde gjort hvad du kunne for at forberede dig mentalt på dette chok. Men det kan man aldrig rigtig.

Mange efterlevende beretter om en bølge af sorg og savn som rammer umiddelbart efter dødsfaldet og efterlader én i en nærmest handlings lammet tilstand i op til flere uger. Man får lyst til at trække sig tilbage fra livet og reflektere over de mange minder, måske sammen med andre tætte pårørende.

Desværre er det som oftest i løbet af de første uger efter dødsfaldet at det store slag skal stå når det handler om praktiske opgaver relateret dertil. Der skal først og fremmest arrangeres en begravelse eller en bisættelse i overensstemmelse med den afdødes sidste vilje.

Denne opgave er utroligt omfattende og rummer mange elementer som skal falde i hak for at alting kan forløbe efter forskrifterne. Dette kan nemt komme til at virke uoverskueligt når man befinder sig midt i sorgen over dødsfaldet. Og derfor anbefales det at man søger hjælp til disse opgaver hos en lokal bedemand.

Hvor finder jeg en god bedemand i Randers?

Hvis din afdøde pårørende havde sin sidste bopæl i Randers og således skal bisættes fra en kirke eller et kapel i et af de omgivende sogne kan du med fordel vælge Begravelsesforretningen Per Wraa som din bedemand i Randers. Begravelsesforretningen Per Wraa har mange års erfaring med at hjælpe efterlevende til afdøde randrusianere til et værdigt og smukt sidste farvel.

Du kan få meget mere information om Begravelsesforretningen Per Wraa, og kontakte bedemanden direkte, via begravelsesforretningens hjemmeside per-wraa.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *