Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Forsendelse af pakker og containere, dokumenter eller paller kan godt gå hen og blive en bekostelig affære, hvis du ikke på forhånd sætter sig grundigt ind i de forskellige fragtfirmaers tilbud og priser. Og da det er de færreste, som kan afse tid og ressourcer til at være opdateret med disse data til et hvert gældende tidspunkt, bliver resultatet, at alt for mange kunder vælger den forkerte forsendelses model, eller kommer til at betale alt for meget for deres forsendelse.

Find de billigste priser på forskellige forsendelser hos pakke.dk

Hvis du vil undgå at ende i den situation – men samtidig ikke ønsker at bruge mange mandetimer på at undersøge markedet inden for fragt og logistik – kan du med fordel besøge den danske pris sammenlignings portal pakke.dk. På pakke.dk kan du finde og sammenligne priser på forsendelse fra de største operatører på det danske og internationale marked. Blandt de fragtfirmaer, du finder i sammenlignings modulet på pakke.dk, er virksomheder som UPS, GLS, DHL, Post Nord, TNT, FedEx og DAO – fragt- og logistik virksomheder, som er kendt for deres pålidelige service og professionelle håndtering af store såvel som små forsendelser på tværs af landegrænser og kontinenter.

Uanset om du skal have foretaget en indenrigs forsendelse af et fortroligt dokument, eller du skal have shipped en palle med varer til et oversøisk land, kan du finde den billigste pris på din forsendelse ved hjælp af pakke.dk’s pris sammenligner. På den måde sparer du den tid, du ellers skulle have brugt på selv at undersøge priser, og de penge, du kunne have brugt på at betale for meget for din forsendelse. Pakke.dk har undersøgt priser på forsendelse fra samtlige større operatører i Danmark og udlandet – fra kurer service til levering af større forsendelser, for eksempel paller og containere – og kan derfor matche dig med det fragtfirma, som kan levere den billigste og hurtigste service.

Pris sammenligneren hos pakke.dk – nemt og hurtigt

Når du skal sammenligne priser på forsendelse med pakke.dk, kan du bruge det smarte sammenlignings modul. Her finder du blandt andet den billigste pris på FedEx forsendelser. FedEx er blandt de største internationale udbydere af fragt- og forsendelses services. Med FedEx som dit professionelle fragtfirma kan du være sikker på, at din forsendelse behandles professionelt – og at den kommer frem i god behold. Når du bestiller billig FedEx forsendelse via pakkeshop.dk, får du tilmed mulighed for at følge din forsendelse fra start til slut med pakke.dk’s tracking app.

Læs mere om forsendelse med FedEx på pakke.dk