Kan en maler i Haslev ramme noget gammelt malerarbejde?

26 October 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan bo i et ældre hus, som der har fået noget malingarbejde udført for mange, mange år siden, hvoraf noget måske daterer sig helt tilbage til dengang, hvor huset blev bygget.

Og man har ikke malet et bestemt lokale om siden dengang, fordi man er så vild med stilen, at man har været bange for at ødelægge udseendet på det.

Det er ikke decideret forbi, at der er tale om et bevaringsværdigt rum, men man har så stor tilknytning til malingen, at man helst vil bevare det, som det er, end at man tager chancen for at se, om man kan optimere det.

Men som tiden går, kan man godt se, at man snart komme ud i, at man skal have udført restaureringsarbejde i lokalet, hvis man ikke snart opdaterer det malingsarbejde.

Men kan det så overhovedet lade sig gøre?

Maleren i Haslev vil gøre sit bedste for at ramme den originale stil

De maleren, der lavede arbejdet i sin tid, lever ikke længere, og firmaet eksisterer heller ikke mere, så man er nødt til at tage fat i nogle nye, og det kunne jo være https://malerkanonen.dk/maler-haslev/

Men man er lidt bange for, om de kan ramme ikke bare den samme farve til lokalet, men om de kan komme til at genskabe udseendet i rummet, som det stort set så ud, da man malede det i sin tid.

For der er jo nok kommet andre metoder til, som man maler med, men er de brugbare her, og kan man overhovedet få genskabt den samme maling?

Du kan i hvert fald være sikker på, at du her vil have nogle, som der vil gøre deres aller, aller bedst for, at du kan få det rum genskabt, som det så ud, da man malede det i sin tid.

De stopper først med arbejdet, når du er tilfreds.

More articles