Kom i betragtning til en ny type job med et gaffeltruck certifikat

26 August 2021
Emilie Jacobsen

Arbejder du på et lager nu, har du sikkert lagt mærke til, at dem, der kan køre en gaffeltruck, ikke har et helt så hårdt arbejde som dig. Er du en af dem, der løber rundt på gulvet og pakker varerne, kan det virke som en lise at kunne sidde i en gaffeltruck og kunne løfte tingene med den. Og hvordan kommer du så til at sidde der? Det gør du først og fremmest ved, at du får taget et gaffeltruck certifikat. Med det er du kvalificeret til at købe en gaffeltruck og kan dermed begynde at søge den type jobs. 

Bor du i Sønderjylland, har du mulighed for at få et gaffeltruckcertifikat hos EUC Syd. De har en række kurser og uddannelser, der henvender sig specielt til faglærte og ufaglærte arbejdere. Deres gaffeltruckkurser varer en uge. Hvis du kan få din arbejdsgiver til at lade dig gøre det i din arbejdstid, vil det selvfølgelig være at foretrække, ellers må du jo tage en uges ferie for at gøre det. 

Er det ikke dyrt at tage et gaffeltruckcertifikat? 

Måske tænker du, at det er dyrt for dig at tage et gafffeltruckcertifikat. Det er jo dyrt at tage et kørekort til en bil for eksempel. Men det er faktisk slet ikke dyrt at lære at køre en gaffeltruck. Selvom det er et kursus på en uge, koster det dig kun 882 kroner. Det er derfor til at overskue for de fleste.

Har du en uges ferie eller afspadsering, kan det derfor være værd for dig at bruge tiden på det. Tænk på, hvor meget anderledes dit arbejdsliv kommer til at være, når du har gennemført kurset og fået et job, hvor du må bruge certifikatet. Du kan virkelig skåne din krop meget, og det vil jo være alle pengene og tiden værd på den lange bane. 

More articles