Lad din tandlæge i Næstved hjælpe dig med bisserne

27 August 2021
Astrid Pedersen

Er du netop flyttet til Næstved? Så bør du så hurtigt som muligt finde dig en fast tandlæge som kan hjælpe dig med at bevare dine tænder sunde og stærke resten af livet igennem.

Find din nye faste tandlæge klinik i Næstved

Den mest kendte og velansete tandlægeklinik i Næstved hedder Tandlægerne Dickow og Lindkær. Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær er du garanteret et solidt tandbehandlings forløb som tager udgangspunkt i netop dit tandsæt og din mund.

Du vil altid få tilbudt en grundig indledende undersøgelse med optagelse af røntgen billeder og eventuelt ultralyd for at få et skarpt overblik over dine tænders og dit tandkøds sundhed.

Hvis der skulle være skader eller tilløb til eksempelvis parodontose eller karies vil en effektiv behandlings plan omgående blive sat i værk. Og ellers vil du blot få foretaget en dybtgående rensning af tænder og tandkød som efterlader emaljen skinnende og blank – og din ånde frisk.

Få den bedste tandbehandling hos Tandlægerne Dickow og Lindkær

Foruden tand eftersyn med tilhørende rensning kan Tandlægerne Dickow og Lindkær tilbyde en lang række mere specialiserede behandlinger.

Tandlægerne Dickow og Lindkær tilbyder blandt andet rodbehandling, fyldning, tandudtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, her under visdomstænder. Du kan få hjælp til isættelse af tandimplantat eller montering af en kunstig tandkrone. Og skulle du have et ønske om en tandblegning eller tandregulering med bøjle kan Tandlægerne Dickow og Lindkær også være behjælpelige.

Du bliver budt velkommen af dygtige personaler – tandlæger, tandplejere og klinik assistenter – i den hyggelige og vel udrustede tandlægeklinik i Næstved. Lider du af tandlægeskræk skal du blot oplyse om dette i forbindelse med booking af aftale. Så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation således at du selv kan styre tempoet under din behandling.

Du kan kontakte din nye tandlæge i Næstved via hjemmesiden https://dltand.dk/ 

 

Flere Nyheder