Lad en maler i Korsør hjælpe med at renovere familiens nye bolig

12 March 2021
Astrid Pedersen

Har familien besluttet at flytte til den sydvestlige del af Sjælland og gøre den hyggelige havneby Korsør til sin nye hjemstavn? Så er der masser at se frem til.

Korsør er med sin kystnære beliggenhed det helt rigtige sted for familien som ønsker luft under vingerne og højt til himlen. Nær Korsør finder du både strand, skov og vidtstrakte enge – lige noget for børnefamilien som gerne ser de små vokse op tæt på naturen.

Samtidig er Korsør rig på tilbud til store og små, i form af gode skoler, dag institutioner med kort venteliste og masser af fritids tilbud inden for sport og kultur. Og så går det stærkt med toget eller via motorvejen hvis far eller mor – eller begge – har brug for hurtigt at kunne komme til enten Odense eller København for at arbejde i det daglige.

Sæt boligen i Korsør flot i stand inden I rykker ind

Har I allerede investeret i et hus eller en lejlighed i Korsør er I sikkert ivrige for at få lov at flytte ind. Efter måske måneders intens bolig jagt er det en helt utrolig lettelse at kunne falde til ro i de nye omgivelser og genoptage den daglige tilværelse.

Men I bør slå bremserne i og vente en omgang. Det er nemlig en god idé at få overstået istandsættelsen af den nye bolig inden møbler, tæpper og øvrigt inventar kommer på plads i stuer og værelser. Mens disse står tomme og umøblerede har håndværkerne nemlig meget bedre betingelser når det handler om at komme ordentligt i bund med deres arbejde. Og lader I et professionelt malerfirma om at friske vægge, lofter og indvendigt træværk op kan I samtidig regne med at opgaven bliver udført både hurtigt, effektivt og grundigt.

I Korsør hedder den lokale maler Malerkanonen. Du kan rekvirere et tilbud på malerarbejde via https://malerkanonen.dk/maler-korsoer/.

Flere Nyheder