Lær at kontrollere spiritus korrekt

19 July 2020
Anders Lundtang Hansen

Her skal det ikke handle om, at du skal kontrollere, om spiritus er godt nok eller ej, for det er der officielle instanser, hvis opgave det er at tage sig af.

Man kan så godt tale om, at kontrollen kan komme i form af den personlige smag, hvad man foretrækker, og den slags er selvsagt en smags sag, hvor man kan lide noget, som andre hader, og omvendt.

Hvis man så skal være på den nogenlunde sikre side og investere i spiritus fra et sted, der har Danmarks bedste udvalg af god spiritus, så er det hos JyskVin.dk, man bør gøre det.

Så er man ret sikker på, at man trods alt vil ende med et udvalg i hjemmebaren, som langt de fleste vil kunne enes om, at her er noget, man vil kunne lide at indtage til fest eller hygge – om det så er rent eller i sammensætning til drinks.

Men sådan noget spiritus slår hårdt, og specielt nu om dage, hvor man kan få spiritus, der smager som flydende slik, så kan det virkelig komme bag på en.

Selvom dette “sodavands-spiritus” generelt ikke har et højt alkoholindhold, når man sammenligner med for eksempel snaps, rom med videre, så vil det stadig kunne slå hårdt for visse personer – specielt hvis disse er unge mennesker uden megen vægt eller, måske farligst af alt, erfaring med at drikke alkohol.

Man vil i så fald måske virke “sej” for ens venner, så man bunder en masse spiritus hurtigt, fordi det glider så let ned, men effekten kan så komme og overmande en.

Det kan være lige så farligt, hvis man stadig er ved sin førlighed og tror, man kan køre bil hjem, som hvis man er endt med at falde om at for meget indtag af alkohol.

I værste ende kan man dø af det, så man skal lære at beherske sig.

More articles