Når der skal males på hjemmefronten, er god forberedelse altafgørende, hvis du vil have et godt resultat – og hvem vil ikke gerne det? Vi har talt med en maler, der fortæller, hvordan du bedst griber projektet an.

Som maler er det helt essentielt, at alle opgaver løses til fuld tilfredsstillelse, og derfor ved en professionel fagmand, hvor vigtigt det er med god forberedelse. Vi har talt med Malerkanonen (https://malerkanonen.dk/maler-amager/) for at få et par gode råd til, hvordan vi bedst maler derhjemme.

Tips til at male derhjemme

Det første maleren fortæller er, at du skal være opmærksom på at købe udstyr og maling af god kvalitet. Gør du ikke det, bliver det svært at opretholde et godt resultat, fordi ingen kan arbejde med dårlige redskaber – ikke ordentligt i hvert fald.

Dernæst handler det først og fremmest om at forberede dig godt med afdækningen. Alle kanter og hjørner skal lukkes af med malertape, og alt fast inventar skal dækkes til med plast, ligesom flytbare møbler og inventar skal rykkes, så det ikke står i vejen. Dermed bliver det langt lettere at komme omkring og klare malerarbejdet i et snuptag.

Få professionel hjælp

Kan du ikke overskue processen, og er du i tvivl om, hvilke redskaber du skal købe, og om kvaliteten er i orden – og gider du i virkeligheden ikke rigtig at male – så kan du overveje at hyre en professionel maler i stedet.

Hos Malerkanonen anbefaler de, at du indhenter tre forskellige tilbud på projektet, så du har noget at sammenligne med, og også her er det vigtigt, at du er opmærksom på kvaliteten. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, så det billigste tilbud er ikke nødvendigvis det bedste.

Inden du vælger, kan du også med fordel tjekke anmeldelser af de respektive virksomheder på Trustpilot, så du sikrer dig, at de er vellidte blandt kunderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *