Prøv det samme mad ud af huset igen

04 May 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan have en god idé om, at man skal prøve en masse forskellige mad ud af huset, om det er i det små eller det store.

Og man kan da sagtens eksperimentere, hvis man er alene, eller man har en god ven over, men hvis der nu er tale om et større selskab, som man skal fodre af, så er det nok ikke lige her, at man skal tage chancer.

Man kan sidde derhjemme og tænke, at det kunne være spændende at prøve noget andet af med mad ud af huset, for mange af gæsterne er gengangere fra sidst, man havde brug for mad ud af huset, så de er nok trætte af at skulle have det samme igen.

Her skal du sætte dig i deres sted, for hvis de oprigtigt sagde, at de havde en god oplevelse med maden hos dig sidst, så mindes de kærligt tilbage på den og håber nok i smug, at man får tilsvarende næste gang.

mad ud af huset

Der er intet i vejen med det samme mad ud af huset igen

Man bliver måske endda lidt kendt for det, så folk glæder sig at komme til dine selskaber, og de vil høre, hvor du får den mad fra.

Selv er man bare så nervøs for, at man bliver kedelig og ikke kan forny sig med den mad ud af huset, men man skal tænke på, at hvis det virkede sidst, så er der jo slet ingen grund til at ændre på en opskrift – vitterligt talt – som der virkede.

Hvad der ikke er gået i stykker, er der ingen grund til at ændre eller rette på.

Desuden kan man jo aldrig lave maden helt identisk fra gang til gang, da det er umuligt, men man kan ramme det mere eller mindre eksakt, så der vil altid forekomme lidt variation.

More articles