Undgå nærgående spørgsmål ved at låne online

21 January 2021
Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge, har du i dag flere muligheder. Du kan vælge at ansøge i traditionel bank eller du kan ansøge en online bank. Ofte er det lidt billigere at låne i en traditionel bank fordi de har et krav om at du skal stille med sikkerhed.

Når du skal låne skal du først snakke med en bankrådgiver, som typisk vil stille en masse nærgående spørgsmål, omkring hvad du skal bruge pengene til og om din økonomi generelt. De spørgsmål vil du undgå hvis du søger online. Online bankerne er ligeglade med, hvad du skal bruge pengene til og de har heller ikke noget krav om sikkerhed. 

En anden fordel der opvejer at det kan være lidt dyrere at låne online. Hvilke skyldes det manglende krav om sikkerhed, som gør det til en mere risikabel forretning for banken, er at det er en nemmere låneprocedure og du har pengene indenfor få timer, efter du har accepteret et lånetilbud. Du kan læse mere her https://shoppingnu.dk/undgaa-naergaaende-spoergsmaal-ved-at-laane-online/.

Få hjælp til valg af online lån

Lånemarkedet er stort og præget af stor konkurrence. Det betyder blandt andet at det er blevet billigere at låne, men det betyder også at det kan være svært at overskue de mange tilbud og finde de lån, som er bedst i ens situation. 

Heldigvis findes der hjælp. Der er hjemmesider der har specialiseret sig i at undersøge og sammenligne de forskellige lån. Her kan du gratis få 3 forslag til hvilke lån du kan ansøge og sammenligne. Det er altid en god ide at søge mere end et lån og efterfølgende sammenligne. Der kan være mange penge at spare ved at bruge lidt tid på at ansøge flere banker. Det er ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal være opmærksom på og sammenligne. Hvis du ikke kan tilbagebetale lånet før tid, bør du som udgangspunkt ikke låne i den bank. 

More articles