Vinyl og lp plader – nostalgien vender tilbage

05 October 2021
Christina Dueholt

advertorial

Et personligt præg på hjemmet

Hvis man i lang tid har gået og samlet på moderne ting, fulgt den seneste mode og lever i et hjem, der minder om et Ellos magasin, ja så er der ingen tvivl om, at man nogengange kan få følelsen af at bo i et hjem, som til dels er super minimalistisk. 

Det er der som sådan heller ikke noget galt med, men det kan til tider blive lige lovlig kedelig, hvis du spørger mig. Men hvis man stadigvæk vil have det enkelte look og holde det eksklusivt og stilfuldt, hvad skal man så gøre?

Vi kender nok alle til det, at man prøver at tilføje lidt personlighed til ens hjem med en vase, man fandt på genbrug. Ren vintage og super in. Men når den så dukker op i ens rene hjem med et HTH køkken fra 2017, ja så kan det godt se lidt malplaceret ud. 

Meeen der er en vej ud af det – en vej ud af løsningen, som formentligt også vil gøre din kæreste rigtig, rigtig glad. Og nej, det er ikke et barskab, men noget der giver den samme nostalgi. Det er nemlig en vinyl afspiller.

Vinyl og lp plader skaber charme og nærvær

Hvis man tilføjer noget fra gamle dage, vil boligen automatisk få et snært at hygge og næsten sommerhus vibe. Det er her det handler om at holde en god balance, så man opnår det helt rette look; nemlig ét der signalerer hygge, men som også kan være til at bo i hver dag, og som man ikke bliver træt af. 

Vinyl og lp plader kan skabe den helt rette stemning, hvis du spørger mig. Det giver en knitrende lyd på starten af sangen og nu til dags er det muligt at få de nyeste udgivelser på lp plade. Der er altså ingen undskyldning for ikke at give lp pladerne en chance – endnu en gang.

Flere Nyheder